Begynd på golf – Tag golfkørekort

Kom nemt i gang med golfspillet

2 dages kursus

Hos LoyalTeeClub anbefaler vi nye golfspillere at deltage på et 2 dages golfkursus, hvor du bliver introduceret til det hele. Det kan virke som en stor mundfuld at starte med 2 fulde dage, men erfaringerne viser os, at det er en rigtig god måde at komme ind i golfens verden, både omkring de golftekniske færdigheder, men også omkring det sociale liv på en golfbane. Som alternativ til de intensive 2-dages kurser, er der også muligt at vælge et begynderforløb, det typisk strækker sig over 4 uger.

Golfkørekort

På begynderkurserne lærer du en masse om både slag og banespil mv. men du skal samtidigt kunne bestå en praktisk og en teoretisk prøve for at blive endelig godkendt til spil på stor bane. Så din banetilladelse til den store bane får du først, når færdighederne er på plads, og du samtidigt har tilspillet dig et golfhandicap.

Spillere med pay & play erfaring har normalt gode muligheder for at opnå godkendelse via 2 dages kurser. Helt nye bør forvente nogle opfølgende træningssessioner efter endt 2 dages kursus, eller måske overveje et forløb over nogle uger. En del af kurset foregår som selvstudie online med diverse videoklip og tests mv.