Betingelser for medlemskab

Det med småt

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type medlemskab er det?
Når du tilmelder dig via LoyalTeeClub, oprettes du som fleksmedlem i Dansk Golf union. Medlemskabet er et greenfeemedlemskab, dvs. der skal afregnes greeefee alle steder.

Kan jeg spille golf alle steder?
Som udgangspunkt kan du spille greenfee overalt både i Danmark og i udlandet. Der kan være begrænsninger mht. handicap eller begrænsninger i tidspunkter for gæstespillere på de forskellige baner. Er der baner du påtænker, at spille særligt ofte, så forhør dig lokalt om de gældende vilkår for gæstespillere.

Handicapdokumentation
Når du melder dig ind, så skal du fremsende dokumentation på handicap eller gennemført golfkørekort. Fremsend handicapudskrift fra tidligere klub eller lav et skærmdump fra Golf.dk/GolfBox. Kontakt evt. din gamle klub og bed om en bekræftelse. Har du ikke tidligere haft handicap, så skal du tilmelde dig et begynderkursus.

Betaling
Når du tilmelder dig og betaler kontingent online, så går betalingen til den valgte klub. Der kommer ikke yderligere kontingentopkrævning fra den valgte klub. Den årlige kontingentopkrævning udsendes i perioden oktober til december med betalingsfrist 1. januar.

Login til GolfBox
Du modtager dit dgu-nummer og login til golf.dk på mail inden for nogle dage efter din tilmelding, således at du hurtigt kan gå i gang med at booke starttider mv. Har du brug for at bekræfte dit medlemskab/handicap, så kan der på golfbox udskrives et handicapcertifikat.

Leveringstid på dgu-kort
Det tager sædvanligvis 4 uger at få DGU-kortet frem med posten.

Kommer der nyt dgu-kort hvert år?
Der udsendes ikke nyt DGU-kort hvert år. Du skal benytte det kort du får tilsendt ved indmeldelse i årene fremover også.

Vilkår

Optag af nye medlemmer
LoyalteeClub udbyder et DGU-kort fleksmedlemskab til kr. 598 pr. kalenderår. Der betales kr. 100 i oprettelsesgebyr.

Godkendelse til DGU-kort
For at kunne blive oprettet som medlem med DGU-kort skal du fremvise dokumentation på tidligere golfhandicap, eller gennemføre et golfkørekortkursus, eller kunne spille golf til max. handicap 36.

Tilmelding og betaling
Tilmelding og betaling sker via hjemmesiden. Betaling dækker kontingent for kalenderåret 1/1-31/12.
Den årlige kontingentopkrævning udsendes i perioden oktober-december (dækkende det kommende kalenderårs medlemskab).

Vilkår for DGU-fleksmedlemskab
Når du tilmelder dig LoyalTeeClub, så oprettes du som DGU-fleksmedlem hos en samarbejdsklubs under Dansk Golf Union. Pt. er der er samarbejde med følgende klubber: Øland Golfklub, Markusminde Golf Club, Kellers Park Golf Club og Hørsholm Golf.

Udstedelse af DGU-kort
Klubben du bliver medlem af udsteder og fremsender dgu-kort til dig. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Medlemskabet løber for kalenderåret d. 1. januar til d. 31. december og fornyes automatisk hvert år. Ved tilmelding  accepterer du samtidigt de gældende vilkår for medlemskab af den valgte klub.

Afmelding af medlemskab
Hvis du ønsker at framelde dit medlemskab, skal det ske skriftligt i henhold til den samarbejdende klubs varslingsfrister og vedtægter. Bliver medlemskabet ikke frameldt rettidigt, så fortsætter det i det følgende kalenderår. Udmeldelser sendes til info@loyalteeclub.dk.

Varslingsfrister:
– Øland Golfklub: 1 måneds varsel til d. 1. januar.
– Markusminde Golf Club: 2 måneders varsel til d. 1. januar.
– Kellers Park Golf Club: 2 måneders varsel til d. 1. januar.
– Hørsholm Golf: 2 måneders varsel til d. 1. januar.

Privatlivsvilkår
I forbindelse med oprettelse af medlemskab håndterer vi nogle oplysninger. Du kan se, hvorledes vi håndterer dine personoplysninger i vores privatlivspolitik:
PrivatlivspolitikLoyalTeeClub

Fortrydelse
Der er 2 ugers fortrydelsesret på nyoprettede medlemskaber.