Betingelser for medlemskab

Det med småt. Der er heldigvis ikke så meget.

Vilkår for medlemskab

Optag af nye medlemmer

LoyalteeClub udbyder følgende medlemskaber:

  • Fordelsmedlemskab uden DGU-kort (kontingent pr. kalenderår kr. 398)
  • DGU-kort fleksmedlemskab (kontingent pr. kalenderår kr. 598 + kr. 100 i oprettelse)
  • Medlemskaberne følger kalenderåret 1/1-31/12

Godkendelse til DGU-kort
For at kunne tegne et golfmedlemskab med DGU-kort skal du enten:

  • kunne fremvise dokumentation på tidligere golfhandicap eller
  • gennemføre et golfkørekortkursus, eller
  • kunne spille golf til max. handicap 36

Tilmelding og betaling
Tilmelding og betaling sker via hjemmesiden. Betaling dækker kontingent for kalenderåret 1/1-31/12.
Den årlige kontingentopkrævning udsendes i perioden oktober-december (dækkende det kommende kalenderårs medlemskab).

Vilkår for DGU-fleksmedlemskab
LoyalTeeClub henviser til DGU-fleksmedlemskab hos en af følgende samarbejdsklubber under Dansk Golf Union: Øland Golfklub, Markusminde Golf Club, Kellers Park Golf Club eller Hørsholm Golf. Klubben du bliver medlem af udsteder og fremsender dgu-kort til dig. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Medlemskabet løber for kalenderåret d. 1. januar til d. 31. december og fornyes automatisk hvert år. Ved tilmelding og henvisning til medlemskab af samarbejsklub accepterer du samtidigt de gældende vilkår for medlemskab af den valgte klub.

Angånde udmeldelse
Hvis du ønsker at udmelde dig, skal det ske skriftligt i henhold til den samarbejdende klubs varslingsfrister og vedtægter. Bliver medlemskabet ikke frameldt rettidigt, så fortsætter det i det følgende kalenderår. Udmeldelser sendes til info@loyalteeclub.dk og ikke til den kortudstedende golfklub.

Varslingsfrister:

  • Øland Golfklub: Udmeldelse skal ske skriftligt med 1 måneds varsel til d. 1.januar
  • Markusminde Golf Club: Udmeldelse skal ske skriftligt med mindst 3 måneders varsel til d. 1. juli eller 1. januar
  • Kellers Park Golf Club: Udmeldelse skal ske skriftligt med 2 måneders varsel til d. 31. december
  • Hørsholm Golf: Udmeldelse skal ske skriftligt senest d. 31. oktober

Privatlivsvilkår
Du kan se, hvorledes vi håndterer dine personoplysninger i vores privatlivspolitik:
PrivatlivspolitikLoyalTeeClub

FAQ

Kan jeg via dette medlemskab spille golf overalt?
Som udgangspunkt kan du spille greenfee overalt, når du er greenfeemedlem med DGU-kort. Golfbanerne kan dog have forskellige regler for greenfeespil på deres baner. Det kan f.eks. være begrænsninger mht. handicap eller begrænsninger i tidspunkter for gæstespillere mv. Er der baner du påtænker, at spille særligt ofte, så forhør dig lokalt for deres evt. specifikke vilkår.

Handicapdokumentation?
Nye medlemmer skal oplyse handicap ved indmeldelse og fremsende dokumentation for handicap eller gennemført golfkørekort. Fremsend handicapudskrift fra tidligere klub eller lav et skærmdump fra Golf.dk/Golf.se – noget der kan dokumentere dit golfhandicap. Kontakt evt. din gamle klub og bed om en bekræftelse. Har du ikke tidligere haft handicap, så skal du tilmelde dig et begynderkursus.

Leveringstid på dgu-kort?
Det tager sædvanligvis 2 – 3 uger at få DGU-kortet frem med posten. Du modtager dog allerede dit dgu-nummer og login til golf.dk på mail normalt inden for nogle dage efter din tilmelding, således at du hurtigt kan gå i gang med at booke starttider mv. Har du brug for at bekræfte dit medlemskab, så kan der på golfbox udskrives et handicapcertifikat.

Kommer der nye dgu-kort hvert år?
Der udsendes ikke nyt DGU-kort hvert år. Du skal benytte det kort du får tilsendt ved indmeldelse i årene fremover også.

EGA handicap og EDS
EDS runder (ekstra dags score) er tællende runder, hvor du på forhånd aftaler med din markør, at dagens runde skal være en EDS tællende runde. Bemærk, at du skal spille min. 4 EDS runder pr. år, hvis du vil bibeholde dit EGA handicap. Spille du færre end 4 EDS runder pr. år, så flyttes du fra EGA handicap til bare at have et handicap. Det betyder ikke at du ikke længere kan spille greenfee og har adgang til banerne. Det betyder blot, at der kan være særlige turneringer mv. som du ikke kan deltage i. EGA handicappet generhverves efter 3 indberettede runder.

Hvordan regulerer jeg mit handicap?
Du indberetter din scores via selvbetjening her på hjemmesiden. Du kan IKKE regulere handicap på golfbox. Indtastede scores opdateres på golf.dk/golfbox i løbet af 24 timer.

Jeg har et spørgsmål til mit medlemskab
Kontakt ALTID LoyalTeeClub, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab. Skriv en mail til info@loyalteeclub.dk eller ring på telefon 9013 4653. Den kortudstedende samarbejdsklub kan ikke svare på dine spørgsmål om medlemskabet, idet hele administrationen af dit medlemskab ligger hos LoyalTeeClub.