Handelsbetingelser
Ved oprettelse af medlemskab accepterer du LoyalTeeClub’s handelsvilkår.

Tilmelding og betaling
Tilmelding og betaling foregår online via www.loyalteeclub.dk.
Ved oprettelse betales der kontingent og oprettelsesgebyr.
Der kan i tilmeldingsprocessen betales med dankort, visakort, mastercard eller mobilepay. Tilmeldingen håndteres af GolfBox’s system og betalingen foregår via NETS krypterede bestalingsgateway.

Fortrydelse
For nye medlemmer er der 2 ugers fortrydelsesret, med refundering af betaling. For eksisterende medlemmer er der ikke fortrydelsesret ved betaling af årskontingent.

Medlemskab
Medlemskabet følger den valgte klubs vedtægter og ved tilmelding accepterer du de gældende vedtægter. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Medlemskabet løber for kalenderåret d. 1. januar til d. 31. december og fornyes automatisk hvert år.

DGU-kort
For at opnå DGU-kort skal du fremsende dokumentation på tidligere golfhandicap, oplys gerne tidligere dgu-nummer eller fremsend udskrift fra tidligere klub eller golf.dk. Du kan også fremsende bevis på gennemført golfkortkursus eller lignende. Handicapdokumentation sendes til info@loyalteeclub.dk. Klubben du bliver medlem af udsteder og fremsender dgu-kort til dig.

Udmeldelse
Hvis du ønsker at udmelde dig, skal det ske skriftligt i henhold til den valgte klubs varslingsfrist før et nyt kalenderår. Udmeldelse skal sendes til info@loyalteeclub.dk. Bliver medlemskabet ikke frameldt rettidigt, så fortsætter det i det følgende kalenderår.

Privatlivsvilkår
Du kan se vores privatlivspolitik her:
http://loyalteeclub.dk/wp-content/uploads/2016/10/PrivatlivspolitikLoyalTeeClub.pdf